Over ons!

2019! De kalender belooft alvast prachtige avonturen!

Al enkele jaren is de website niet meer zo actueel en zo actief als hij destijds gebruikt werd zal het ook niet meer worden. Wel zal ik proberen af en toe mooie verslagjes van mijn avonturen online te zetten.  Zo heb ik nog genoeg verslagjes op de stapel liggen die zo online kunnen. Bijvoorbeeld Ironman Maastricht 2017, Cape pioneer 2015 en nog een paar leuke berichten.

Cape Epic 2019

Dit jaar staat echter de Cape Epic centraal die ik samen met Cyril rij en later in het jaar zullen we (Fabian, Cyril en ik) ook nog de Transalp rijden! Deze keer echter als solo-deelnemers. Ben benieuwd hoe dat gaat bevallen!

Transalp 2011

Wat begon als een kleine belofte op een gezellige avond stappen, leidde in 2011 tot inschrijving bij de Transalp en groeide vervolgens tot de vorming van een enthousiaste groep die  elkaar nog steeds opzoeken voor trainingen en wedstrijden.  Dit jaar staan oa de TransAndes, Cape Epic, Alpentour, Sudety mtb challenge Polen, Sellaronda Hero en de Grand raid op het programma.

X-track.nl zal dienst doen als de centrale plek waar alle berichten, foto’s, video’s en informatie over/van de rijders te vinden is!

Houd dus de site goed in de gaten voor de laatste updates!

Geschiedenis van de site!

Zoals nog een enkeling zal weten heeft deze site al een lang verleden, ooit begonnen als slaatopniks.tk was het vooral bedoeld om wat onzin online te zetten (in de bekende groene stijl en toen nog op de netwerkschijf via de TU/e). Vervolgens werd deze site opgevolgd door www.mtb-freaks.nl (versie 1)die een tijdje druk bezocht werd,alleen is hij nooit echt helemaal in orde geweest. Maar na een betere versie 2, werd het mountainbike gehalte wat omlaag gehaald en werd de nieuwe thuisbasis www.x-track.nl met mijn bjoetiefoele banner van het limburgslandschap met een heleboel mooie en belangrijke plekjes erop :).

Om de site toch wat professioneler en “volwassener” uit te laten zien was het weer tijd voor een nieuwe layout en inhoud.

De oude banner!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

QR Code Business Card