Finishers!

We hebben het gehaald!

Na 8 dagen fietsen kwamen we als finishers over de lijn! En daarbij wisten we er de laatste dag ook nog eens een hele mooie top 100 uitslag uit te persen :D.

Na etappe 3 werd het allemaal wat spannender dan gepland, toen ik met buikpijn ging slapen en de dag erop voor etappe 4 maar heel weinig honger had. Etappe 4 ging nog wel prima, maar dat was dan ook op de reserves van de dag ervoor en die avond kreeg ik maar amper mijn eten naar binnen. Etappe 5 werd dan ook een overlevingsronde.. zo min mogelijk energie verspillen op de lange etappe naar Stellenbosch en hopen snel weer beter te zijn. Dat lukte ook aardig en de voorlaatste etappe kon het tempo iets verhoogd worden, waarna we de laatste dag de gaskraan nog een laatste keer helemaal open konden gooien!
Helaas is het me niet meer gelukt om de website tijdens de wedstrijd actueel te houden, maar daarvoor ga ik wel in de komende weken de dagverslagen nog erop zetten (zodra ze klaar zijn).

Tevens zullen er ook wat berichten opkomen in aanloop naar de Transalp 2019 die in Juli verreden gaat worden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *